Standard emballage

AQUA
VANDOPLØSELIGE POSER

Et nyt emballage produkt der beskytter mennesker der arbejder med forurenet vasketøj.

Det kan være for firmaer – f.eks. trykkerier med UV farver hvor firmaet skal tilbyde en vaskeordrning for trykkerimedarbejderne, sportsforeninger hvor mange andres tøj håndteres, private med sygdom i familien eller ønske og behov for høj grad af hygiejne samt hospitaler for sikring af hygiejne samt beskyttelse af medarbejdere såvel som patienter.

Aquafilm standard – fuldt opløselige vasketøjs sække
Aquafilm vasketøjssække er fuldt varmtvandopløselige og nedbrydes miljøvenligt, når de vaskes med det forurende vasketøj. Enkelt, sikkert og hygiejnisk: det forurende/snavsede vasketøj placeres i sækken og den forsegles med koldtvands opløselig tape – streng. Hele sækken kommes derefter i vaskemaskinen uåbnet og nedbrydes på en miljømæssige fuld forsvarlig måde, og sikrerer samtidig beskyttelse af alle der arbejder med forurenet tøj.

Aquafilm Plus – højere fugt resistens
The Aquafilm Plus sortimentet dækker en højere resistens for fugt og damp. Er derfor iddel til hospitals brug med mere vådt linned der skal håndteres på en sikker måde.

ALPAP lagerfører forskellige størrelser. Leveres i forskellige på ruller med 25 stk. i en PE genlukkelig dispenser.

Du kan se produkt sortimentet og priser på e-shoppen, hvor du kan bestille on line til levering eller kontakt os på telefon: 65301080 eller email:info@alpap.dk for yderligere information eller prøvepose uden beregning.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));