Standard emballage

Bliboxe

BLIBOX® : Hvilken slags emballage er det? Og hvad er den til ? Det er en standard « muslingskal » i klar Plast med udstanset hul til let ophæng.

Til indpakning og beskyttelse, til fristelse og salg, vælg Blibox®.

Til alle slags forretninger: til « Gør det selv », sport og fritid, telefonartikler etc…

BLIBOX® SORTIMENT :
Vi har løbende forespørgsler på mindre oplag og sammenklappelige æsker, og har i flere år været agent for CGL der er en af Europas store vaccum formnings firmaer. Vi forhandler, som agent deres standardsortiment af vacuumformede sammmenklappelige blisteræsker (à la flødebolle-æsken) – kaldet Blibox®.

Mere end 80 størrelser på lager. Bestil prøven som passer til størrelsen på dit produkt.

Du kan bestille bliboxe online her »

HVORDAN KAN DIN BLIBOX® TILPASSES DIT BEHOV:

F.eks. ved salgsindstik, indlæg, labels etc. alt er muligt for at fiksere dit produkt i Bliboxen og at kommunikere dit budskab.

Som noget NYT er sortimentet under ændring fra PVC til APET. Det er en løbende proces, der stort set er afsluttet men fore enkelte langsomme numre kan der stadig leveres i PVC. Bemærk, at PET ikke kan svejses som PVC men er det anbefalede substitutionsmateriale til PVC og foretrækkes af mange kunder af miljøhensyn.

Der er mulighed for at lave Track and Trace på hver forsendelse, som også er forsikret. Dette for at gøre det endnu nemmere at købe og skabe større overskuelighed over omkostningerne.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));