Standard emballage

Grafiske æsker

Grafiske emballager- alt hvad dit moderne trykkeri har brug for til at levere tryksagerne på en kundevenlig og kvalitetsbevidst måde.

Som noget nyt har Lanngs Emballage A/S og ALPAP A/S indgået samarbejde omkring salg og markedsføring af grafiske emballager. Dette gælder de produkter som tidligere blev solgt fra firmaet Grafibox i Ebeltoft, som Lanngs netop i efteråret 2007 overtog. En ny e-shop er netop åbnet.

Sitet her vil forhåbentlig opfattes nemmere tilgængeligt og så kan der bestilles online og hvis en varer undtagelsesvis er udgået vil dette blive oplyst. Varesortiment er udvidet og kvaliteten er den samme høje, ligesom priserne nu alle er frit leveret og selvfølgelig med tilpasning for at større køb giver lavere priser – som det kendes fra enhver grafisk produktion.

Vi har lager af alle varer og kan normalt levere fra dag til dag eller indenfor få dage. Hvis restordrer opstår vil den del af din ordre blive leveret med lidt længere lev. tid til følge.

Har du større behov end laveste priskolonne, udregner vi gerne specialpris, hvor du kan få lov at anvende vores forme eller vi kan tilbyde tilpasset i specialmål – få prøve og pris meget hurtigt og konkurrence dygtigt. Mail tilinfo@alpap.com eller ring 65301080

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));