Special emballager

Æsker leveret på rulle …

 

 

Ja det lyder utroligt, men det er sandt. ALPAP A/S leverer plastæsker, der er falset, limet og viklet op på ruller; således du, som kunde, blot skal trække ud og klippe af i den længde du ønsker. Systemet er Jetran® der produceres i England på licens fra USA.

Læs mere på www.bellpackaging.com eller rekvirer brochure og prøver hos os.

Materialet er enten PVC eller PP ; men kan være biologisk nedbrydeligt plast – PLA. Kontakt os på telefon: 65301080 eller info@alpap.com for at høre nærmere.

Der kan også leveres en enkel maskine, hvorpå rullen lægges, og man derefter blot indtaster længdemål og antal rør, der skal bruges, så fremtrækker, delvis rejser og afskærer maskinen det ønskede antal æsker, som herefter kun mangler at blive fyldt og lukket med endepropper, som vi også leverer.

 • Jetran® er enkel emballering
 • Jetran® er effektfuld
 • Jetran® er meget fleksibelt
 • Jetran® er ærlig eksponering af din vare
 • Jetran® er fortrinsvis til lange emner
 • Jetran® er beskyttende
 • Jetran® kan hænges op
 • Jetran® kan lukkes på mange forskellige måder
 • Jetran® fremstilles i PVC og PP i tykkelser fra 200 my til 500 my
 • Jetran® produceres af en af Europas mest kvalitetsbevidste og velrenommerede emballagevirksomheder.
 • Jetran® kan leveres med tryk på
 • Jetran® kan danne forskellige former – 3-kantet, rund eller andet afhængig af propper

 

 

Petran® er som Jetran® blot fremstillet i PET. Et stærkere og mere miljøvenligt materiale.

Der fås endepropper til rørene i runde, firkantede, ovale og andre former udfra omkring 300 sprøjtestøbeforme. De kan laves i forskellige farver; men er typisk hvide. Flere muligheder for at lave hul til en ”spagetti” ophængning eller en egentlig krog, hvis det ønskes. Lukning kan være enten hæfteklammer, lim, svejsning, tape eller det unikke lukningsystem
Jetlok® :

 

Jetlok® endepropper er lettere at anvende og kræver ikke hæfteklamme for at sikre en holdbar lukning og forsegling – en enkelt låsemekanisme som går igennem rørets side og ind i siden af endeproppen. En unik lukning der ikke kræver at røret har et forudstanset hul, som proppen skal ramme – i modsætning til andre plagiater.

Der kræves simpelthen kun et enkelt værkøj, der kan købes i lokalt byggemarked eller hos os. Enkelt og effektivt samt estetisk. Se close up til højre af princippet…….

Dette giver en meget sikker lukning og behovet for hæfteklammer eller nitter eksisterer ikke længere.

Designet er blevet omfattende testet og kan nu ses i forretningerne som emballage til gør-det-selv produkter og parfume-gaveæsker.

Jetlok® endepropper er et unikt design ejet af Bell Packaging Limited og registreret under UK Patent Nr. 0008688.4.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));