Special emballager

Det er ofte emballagen, der er afgørende for den endelige købsbeslutning

Det er ofte emballagen, der er afgørende for den endelige købsbeslutning

Kartonnage

Karton æsker er både en god beskyttelse af en vare og giver mulighed for en flot litografisk eyecatcher med billeder og staffagefarver.
Kartonnage er således produktets ansigt og ALPAP A/S samarbejder eksklusivt med VILPAK i Litauen. En virksomhed med over 200 ansatte og nyeste produtkionsudstyr beregnet for premium brands produktion. Vi dækker således behov som fleksibilitet og hurtig levering eller lave priser til høj hastighed på pakkelinierne. Vi har flere muligheder for at levere pakkeanlæg både til en begyndelse og til større pakkelinier.

Forretningsområder er følgende sektorer:

  • Levnedsmidler
  • Bryggerier/Tapperier
  • Frugt & Grønt
  • Fast Food
  • Pharma, Helsekost & Kosmetik
  • Non-food

Vi er til enhver tid klar til at være sparrings- og samarbejdspartner. Lad os høre om din udfordring og lad os sammen finde løsningen.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));