Special emballager

Kombi materialer

Karton er både et materiale, der beskytter dit produkt godt og giver gode muligheder for flot tryk med attraktive dekorationer.

I kombination med vinduer af plast limet sammen eller løse låg i klar plast, får du en helt unik præsentations mulighed af dit produkt.
Du får en kombination af de to materialers egenskaber og reducerer omkostninger i forhold til at lave en emballage udelukkende i plast.
Vi kan trykke på plastic delen, så der kan opnås spændende 3 dimensionelle effekter.

Med mange års erfaring i dette område har vi den fornødne viden til at lave de emballager i den kombination, der giver dit produkt succes.

Kontakt os på telefon +4565301080 eller på email: info@alpap.dk og lad os tale om mulighederne for dit produkt og få en prøve – der gør det meget nemmere at forestille sig – uden beregning.

Galleri & Inspiration

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));