Metoder

En række af verdens største brands har sagt god for ALPAPs arbejdsmodel.

The ALPAP model
De fleste ALPAP-løsninger udvikles efter en drejebog. Det sikrer, at alle forhold bliver taget i ed, så resultatet bliver den ideelle emballage, der fungerer både i produktionen, i distributionen, og som sælger i butikken.

Al magt til fantasien
En emballage skal råbe op på hylden, så forbrugeren vælger den. Derfor siger vi hos ALPAP først: Al magt til fantasien. Lad marketingfolk og reklamebureau komme til orde, så emballagen bliver en del af ”brandet” og har høj OBS-effekt.

Al magt til produktionen
En god emballage tilgodeser kravene fra produktionsapparatet. Den glider glat igennem og sikrer sund økonomi i den samlede fremstillingsproces.

Al magt til indkøberen
Indkøberen har et afgørende ord i processen. Han er tovholder i udviklingen og skal have alle ønsker til at gå op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt med én kontaktperson og én leverandør, der tager hånd om udvikling af prøver og sikrer samarbejdet mellem de implicerede leverandører.

Al magt til distributionen
Produktet skal ankomme i god form og helt ubeskadiget til butikken. Derfor skal alle led i distributionen tages med på råd: Opbevaring, distributionsform, bortskaffelse osv. Det er afgørende for en god modtagelse hos både butikker og forbrugere.

Just in time
Et produkt er ikke et produkt uden emballage. Derfor skal emballagen være på plads på rette tid og sted, så f.eks. nylanceringer altid går op i en højere enhed med den planlagte markedsføringsindsats.

Procesmodel2

Når print, tv og web er klar til at sige ”NYHED”, skal produktet være på plads i butikken med en emballage, der siger ”Ta’ mig!”.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));