Miljø

At passe på miljøet er at styrke dine kunders brand-loyalitet

ALPAP er FSC® certificeret

FSC (Forest Stewardship Council®) har til formål at fremme en miljømæssig, social og økonomisk forsvarlig drift af skovbrugene.

God skovdrift sikrer, at træfældningen opretholder skovens biologiske mangfoldighed, produktivitet og økologiske processer. Samtidig skal driften foretages på en måde, der giver lokale og indfødte befolkninger i området mulighed for at få gavn af skoven.

Skovdriften skal sikre et økonomisk afkast, men dette hensyn må ikke overskygge hensynet til natur og mennesker. FSC-mærket sikrer, at materialeforbruget til emballagen bidrager til bæredygtigt skovbrug.

ALPAP A/S er certificeret – se dokumentation HER

De grønne emballager er kommet for at forsvinde

Fra alle sider stilles der krav om minimering og genbrug af emballage og om materialer, der belaster miljøet mindst muligt. Der er generelt krav om, at emballagen skal være let at skille sig af med igen.

ALPAP har produceret emballager til både USA og hele Europa. Vi følger nøje udviklingen, så en emballage fra ALPAP altid overholder lovgivningen i distributionsområdet. Samtidig har ALPAP med stor succes udviklet emballager, der ligger langt forud for lovgivningen og dermed også er med til at give produktet og brandet en særdeles attraktiv miljøprofil.

 200px-Der_grüne_Punkt   svanemaerket_dk   e

Detailhandelen udfordrer

Kampen om at være på hylderne i de store detailhandelskæder sætter sine krav til emballagens udformning. Kravet er dobbelt: Emballagen skal være en god sælger og samtidigt forsvinde ud af billedet i det øjeblik, den har gjort sit arbejde. Emballagen skal kunne stå på egne ben og ikke pakkes ind i endnu mere emballage, der kun betyder ekstra brug af tid, energi og penge.

Lovgivningen bestemmer

Både lokale regeringer og f.eks. EU lovgiver om emballagers minimering, indhold af skadelige stoffer, genanvendelse og returgrad m.m. Samtidig er der en lang række organisationer, der arbejder med mærkning som symboler på, at emballagen opfylder et eller flere krav ud over lovgivningen.

Forbrugerne kræver

Det voksende antal forbrugere, der er optaget af miljøet, bestemmer i stadig større udstrækning, hvad der kommer ned fra hylderne. De vender tommelfingeren nedad for produkter, der ikke sælges i en emballage, som lever op til deres forventninger til materialer og genanvendelse. Det er et must, at emballage altid tilpasses og helst overgår forventningerne fra målgruppen.

Når du passer på miljøet passer du på dit brand

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));