Special emballager

Glæden over emballagen er ofte et fundementalt element ved produktet.

Glæden over emballagen er ofte et fundementalt element ved produktet.

Plastæsker

Plastæsker er grundlæggende en ”klar” og ærlig måde at emballere produktet på.

Hvorfor ”skjule” dit produkt af uigennemsigtigt emballagemateriale hvis det tåler at blive vist ? Ja måske ligefrem fortjener at blive set ?
Plastæsker kan vi tilbyde som æsker der er flade ved leveringen og nemt rejses evt. med automatisk bundlukke eller de kan være runde som dåser  med påsvjesede bundrondel, og løst vacuumformet låg der gør pakning meget nemt.

Måske der skal laves en frosted ”teaser” effekt eller trykkes med holografi foliepræg eller måske med knald på med selvlysende farver. Vi har mulighederne, og det er IKKE ligegyldigt for en kunde i købs øjeblikket om signalerne er rigtige og i harmoni med produktet.

Som pionerer med plast æsker i 60’erne har vi nordens største erfaring og viden samlet et sted. Vi var blandt de første i 80’erne, der udfasede hård PVC til fordel for PET, og så er teamet i og omkring APLAP A/S fokuseret på at kombinere det smarte og trendy med emballagens miljøbelastning – over/under emballering samt udledning af Co2, bortskaffelse, blødgører med videre.
Materialerne kan endda være baseret på majs i de nyeste PLA folier.

Trykmæssigt er der mange muligheder med silketryk, Flexo, UV offset, tøroffset, foliepræg, koldfolie laminering med flere. Vi rådgiver gerne og tilbyder det, der er relevant i din situation for dit produkt.

Spørg os både om prøver på kreative former og tekniske forhold. Vi har kontakt til mange leverandører afhængigt af hvad behovet er.

Priser klares normalt også fra dag til dag, hvis ikke valget er standardæsker. Vær OBS på at klare plast emballager er dyrere end karton, men ofte vil de også komplementerer din vare, så der opnås et mersalg.

Lad os høre om dit behov på telefon +4565301080 eller email: info@alpap.dk og få en emballage snak – vi ”care”…

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));