Service & Tilbehør

Plastrør kan ALPAP levere fra Ø 26 mm i 140 my materialetykkelse op til Ø 240 mm i diameter i materiale tykkelse på 250 my..
Længden er meget fleksibel. Rørene er enten klæbet eller ultralyd svejset sammen.

Udførsel:

kan være med vulst (varm opkravning af plasten) i ene eller begge ender og evt. med karton rondel i bund der hviler på vulsten eller en påsvejset gennemsigtig bund således den bliver vandtæt. Låget kan være vacuumformet udvendigt låg, der leveres i separate kasser.

Cylindrene kan også leveres uden vulst og bund og låg er så sprøjtestøbte propper i pangfarver som kendes fra paprør. I denne udførsel fylder cylindrene mindst da et antal går inden i hinanden.

Der kan tilbydes tryk men kun ved store oplag og enkelt tryk der bliver omløbende. (gentages uden styring af placering )

Plastrør kan leveres i et stort antal diameter uden værktøjsomkostninger og dermed fra oplag helt ned til 3000 stk.. Ønskes speciel diameter tilkommer relative store startomkostninger.

Leveringstider er typisk 3-4 uger men kan variere afhængig af diameter og ordrebelægning.
Plastrør kan leveres i fødevaregodkendt PVC eller PET.

Spørg og rekvirer gerne prøve.

Galleri & Inspiration

 

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));