Sager

En række af verdens førende brands har én ting til fælles: ALPAP

Absolut
For et af verdens mest succesrige vodkamærker har ALPAP udviklet og produceret en PP-sleeve og en æske til 5 små flasker forskellig vodka.

Tesco
For verdens tredjestørste dagligvarekæde, Tesco, har ALPAP designet, udviklet og produceret en PET-konfektureæske samt mange andre emballager.

Avivo
En showersandal står ikke på nogens huskeseddel. Så den skal præsenteres og have gode ord med på vejen i butikken. Det får den med dette PP-omslag, der modtog en norsk designpris.

The Body Shop
The Body Shop stiller særlige krav til materialer og leverandører. Krav, ALPAP har indfriet fuldt ud f.eks. med en PET-æske til personlig pleje-produkter i et certificeret og mangeårigt samarbejde.

Cederroth
En PP-æske har modtaget både en Scanstar og Worldstar pris. Emballagen har en unik åbningsmekanisme, som gør, at den kan åbnes med én hånd. Plastrene er fikseret i en smart, lommevenlig konisk æske.

Bacardi
Bacardi er fest og farver. Det blev understreget af en PP-sampakæske til 2 flasker og en gimmick.

Lancôme
Man skal passe godt på sit udseende. ALPAP passer på Lancômes udseende med flere emballager.

Anthon Berg
Selv det lækreste chokolade bør have en ekstra stopeffekt, når kunden er på vej gennem butikken fem minutter før fly-afgang. ALPAP sikrede flere impulskøb med flere Point of Sale-pakning.

LEGO
LEGO havde brug for et ekstra krydderi til emballagen til et “retro” salt og pebersæt. Her hed kokken også ALPAP. Til LEGO har ALPAP også været samarbejdspartner til dispenser af små LEGO æsker, udvikling og produktion af flot trykte ramper i tøroffset der indgår i legetøjs æsken, æsker til samlede figurer mm.  Selv de første emballager LEGO anvendte til deres ure udviklede ALPAP sammen med deres Schweiziske ur designer Christophe Walch.  Alt i alt et tæt samarbejde vi er stolte af.

Da Johan Bülow havde haft en uheldig start med en julekalender der ikke fungerede blev ALPAP valgt til at udvikle et nyt oplæg. Et oplæg og produkt der har udviklet sig med raketfart. Alpap har tilmed stået for logistik og fysisk pakning i Kerteminde med 140 dedikerede sportsfolks indsats over 3 mdr. der gav dem  nye sportslige muligheder. 

I tæt konkurrence med mange andre kartonnage udbydere forhandlede og vandt Alpap kontrakt med Royal Greenland om produktion og levering af kartonnage til deres mange fabrikker i ind og udland.

ALPAP er “preferred supplier” til Givesco gruppen der ejer adskillige fødevarevirksomheder i Danmark og udlandet som f.eks. Carletti der fremstiller alt til den søde tand herunder pålægschokolader som hver dag pakkes i tusindtal i ALPAPs emballager.

var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));