Special emballager

Har du brug for emballager tilpasset dit produkt i størrelse, ide og materialevalg er det specialfremstillede emballager med tilhørende initialomkostninger til stanseforme medvidere.

Alternativt vælg standardemballager.

Plastic fantastic

Den mest ærlige måde at sælge et produkt på, er at vise produktet frem. Det kan gøres helt ”rent” eller med en kombination af tryk og/eller frostet look, der giver en stærk teaser-effekt: Produktet skimtes, og kundens nysgerrighed pirres – man må se produktet nærmere an. Plastic bruges også til fødevare emballager, hvor ALPAP tilbyder vacuumformning både som nyudvikling og i et standardsortiment.

Kombi materialer
Når det ene materiale ikke er nok, og styrke og transparens skal kombineres, så er løsningen at anvende flere materialer. Måske suppleret med et vacuumformet indlæg, så produktet fikseres.
ALPAP har adgang til et stort leverandør netværk, der kan producere alle tænkelige ”combinations”, så produktet vises frem og beskyttes på den bedst mulige måde.

Kartonnage
Karton giver uanede muligheder for at etablere og understrege brandvalue for at give produktet gode ord med på vejen
og ikke mindst for at skabe købsimpulser. En flot litografering af højkvalitets karton kan med de sidste nye teknikker inden for mat- og højglanslakering – evt. i kombination – og i én produktionsgang, sikre lyst og inspiration til at købe produktet. Samtidig beskytter karton effektivt produktet. Karton er velegnet til frysning og set med økonomiske briller et prisbilligt alternativ til plastic.

var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));