Standard emballage

Standard emballager er som ordet siger standard – vi har afholdt form omkostninger og produceret et antal, som vi holder på lager. Du kan derfor normalt indenfor et par dage få leveret æsker uden nogen start omkostninger og tilmed i små mængder direkte til din dør – frit leveret i Danmark. Enkelt og nemt. Prisen tilgodeser naturligvis at større køb giver billigere priser, og har du behov, der er væsentligt over vores laveste priskolonne, udregner vi gerne en pris eller tilbyder en special produktion – enten på eksisterende form du er velkommen til at få produceret på eller tilpasset design og størrelse til dit produkt.

Emballager med tryk er altid special emballager og standard emballager er uden tryk. Standard emballager dækker forskellig behov og er pt. grupperet i:

Grafiske emballager – alt hvad dit moderne trykkeri har brug for til at levere tryksagerne på en kundevenlig og kvalitetsbevidst måde.

BLIboxe – klap sammen vaccum formede plast æsker i 80 størrelser til løsdele, der skal kunne ses og evt. hænges op. Virkelig fleksibelt og præsentabelt til f.eks. sampak. I sortimentet indgår også 3 forskellige plast disk dispensere.Klik på Bliboxe og brug det allerede nu.

Detail emballager – til forretningen der skal pakke varerne ekstraordinært flot ind – typisk op til jul eller som gave til receptioner o.lign…

var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));