Service & Tilbehør

ALPAP forhandler TEAR TAPE eller rive tape til nem åbning af dine emballager. Den sidste wow effekt for dine kunder når produktet åbnes….

Det kan være tynd klar eller rød folie i 2,0 mm bredde og tykkelse på 26 my med 100 km på en rulle. Eller der kan trykkes en 0,3 mm tynd guldstreg så det gør det endnu nemmere for din kunde at se TEAR TAPE strimlen og farven komplimenterer dit tryk ivørigt.

Eller du ønsker dit eget tryk med f.eks. logo – eller nyhedsinformation eller webside – mulighederne er utallige. Brug TEAR TAPE kreativt i markedsføring af dit produkt.

Essentra Packaging der bl.a. producerer i England er blandt verdens største indenfor dette område. De kan også levere med sikkerhedstryk, så det kan ses, hvis der har været anbrud. Sortimentet dækker også behov for bred forstærkningstape til håndtag på f.eks. bølgepapkarton – 125 my i 17 mm bredde.

Vi leverer dispensere med livslang garanti og servicering. Det er nemt at komme igang, og vi holder i begrænset omfang også lager i Danmark, så der kan leveres på markedets mest fleksible vilkår.
Lad os tale om dit behov ved et uforpligtende møde.

Gå til vores E-Shop

Gå til vores e-shop og se vores sortiment i æsker både karton og plast til mange formål bl.a. til den grafiske industri. Du kan se billeder og bestille oplag til levering normalt fra dag til dag.
Tryk Her
Kontakt Os

ALPAP A/S

CVR nr: 77860819

Nordre Ringvej 54 DK 5300 Kerteminde

Email: info@alpap.dk
Banner_gul_99x32
Skriv til os
[contact-form-7 id="722" title="Kontaktformular 1"]
var _gaq=[["_setAccount","UA-11223887-3"],["_trackPageview"]]; (function(d,t){var g=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0];g.async=1; g.src=("https:"==location.protocol?"//ssl":"//www")+".google-analytics.com/ga.js"; s.parentNode.insertBefore(g,s)}(document,"script"));